Esben arbejder

Firmaet ES-masseovne

Esben Sivesgaard
8600 Silkeborg
Tlf: 2666 5921 - e-mail


ES-masseovne er et lille jysk firma med gennemprøvede produkter, som drives af Esben Sivesgaard, Silkeborg.

Indehaver af firmaet er født i Nordjylland i 1954, uddannet som murer i 1975, har arbejdet som murer og keramiker siden 1977, og har haft eget keramikværksted - ES-keramik - i Silkeborg fra 1989. Siden år 2000 har vi opført 20 - 40 masseovne årligt.


Det kan du forvente:


Procedure:
Som interesseret kontakter du os i første omgang, og fortæller om dine ønsker. Derpå får du fra os et samlet skriftligt tilbud på masseovnen - incl. materialer og arbejdsløn. Dernæst aftaler vi en køreplan for opsætningen. Vi har som regel kapacitet til at bygge i takt med indkomne bestillinger, dog er der undertiden 2 - 3 måneders ventetid.

Tidsskema:
Fra byggeriet starter til der står en færdig ovn, går der ca. 3 arbejdsdage, så i de dage skal man regne med lidt ekstra postyr i huset. Derefter har ovnen en tørretid på 2 uger, og en indfyringsperiode på yderligere 2 - 3 uger inden den er på fuld ydeevne. Til sidst står du med en masseovn, som vil tjene dig trofast i mange, mange år.

Priser:
Prisen for en masseovn, som inkluderer alle materialer og moms ligger alt efter placering og udseende på 52.000 - 65.000 kr. Heri er dog ikke medregnet udgift til fundament, skorsten og tilslutning til evt. varmeveksler.Gå en lun  fremtid i møde med en finsk masseovn
-  vi bygger på kolde facts og stenhårde erfaringer.

ES masseovne
8600 Silkeborg
Tlf: 2666 5921 / esben@es-masseovne.dk

Forside om masseovne
Se nogle modeller
af finske
masseovne
Teknikken i en masseovn
Fyring med træ
Video med masseovns byggeri
Service
Firmaet bag ES masseovne
Pris - Procedure
ES-masseovne i Midtjylland.
Se modeller af finske masseovne.
Læs om den komplekse teknik i en finsk masseovn. Erfaren ovnsætter.